HTML

Egy várpalotai kismama mindennapjai

Szösszenetek egy harmincas évei fele járó kismama hétköznapjairól.

Friss topikok

  • Dettis: @Ritus74: kép nem lesz, de íme a cipő leírása: egy Decathlonban vásárolt, túracipőnek titulált, ál... (2009.02.17. 10:35) Shrek
  • eccpecckimehecc: Dettikém, ha Viola megszületik, valszeg akkoris sokat fog majd csuklani, az én pocakom is folyamat... (2009.02.09. 15:37) Kockahas
  • Dettis: @eccpecckimehecc: Igyekszem képeket is feltolni, amint lesz miről. (2009.01.15. 15:23) Első bejegyzés

Linkblog

Kockahas

2009.01.29. 08:02 Dettis

Sokat olvasgatom, vagyis inkább csak olvasgattam kezdetben a netet, mit írnak a terhességről, a szülésről. Ma már csak a terhesség hétről-hétre infóit követem és bár tudom, hogy nem minden várandósság egyforma, akkor sem tudok azonosulni azzal, hogy a baba ebben a korban már egyre kevesebbet mozog a szűkebb hely miatt. Lehet, hogy a mi gyerekünk nem olvasta ezt az állítást. Mindegy, hogy éjjel van vagy nappal, sokat mocorog a kis albérlőm. A helyhiánnyal úgy küzd, hogy keresztben kinyomja magát, ezáltal a gömbölyű hasamból kocka alakú lesz, amit a fitneszkövetők is megirigyelhetnek. :)

Aktív életmódjának másik tanúbizonysága, hogy szinte mindennap csuklik az Aprónép. Az interneten szerzett tudásom alapján ennek az az oka, hogy benyeli a magzatvizet. Ha ez igaz, akkor kezdek aggódni, hogy mi fog nálam elfolyni, amikor beindul a szülés :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dettis.blog.hu/api/trackback/id/tr95909671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MEISE no. 11 2009.02.03. 10:18:41

szia Dettis ! JAzzAmoRt Violanak, akkor majd bekesen pihen a pocakodban :) Zol

eccpecckimehecc 2009.02.09. 15:37:26

Dettikém, ha Viola megszületik, valszeg akkoris sokat fog majd csuklani, az én pocakom is folyamatosan ugrált az utolsó hetekben. A babák iszonyat sokat csuklanak de nem zavarja őket, hidd el :-)
süti beállítások módosítása