HTML

Egy várpalotai kismama mindennapjai

Szösszenetek egy harmincas évei fele járó kismama hétköznapjairól.

Friss topikok

  • Dettis: @Ritus74: kép nem lesz, de íme a cipő leírása: egy Decathlonban vásárolt, túracipőnek titulált, ál... (2009.02.17. 10:35) Shrek
  • eccpecckimehecc: Dettikém, ha Viola megszületik, valszeg akkoris sokat fog majd csuklani, az én pocakom is folyamat... (2009.02.09. 15:37) Kockahas
  • Dettis: @eccpecckimehecc: Igyekszem képeket is feltolni, amint lesz miről. (2009.01.15. 15:23) Első bejegyzés

Linkblog

Shrek

2009.01.31. 08:54 Dettis

A terhességnek sokféle jele mutatkozik a nőkön, valamelyik kellemes, valamelyik nem, de mindegyiket el kell viselni, nem vitás. Mivel ez az első terhességem, számomra minden változás újdonságnak hat és a pillanatnyi állapotomtól függ, hogy éppen jókedvűen vagy nyűgösen fogom fel. Az egyik ilyen átmeneti átváltozás a vizesedés (szerencsésebbeknél nem jön elő, de én nem abba a kasztba tartozom), ami így a szüléshez közeledve egyre durvább formában jelenik meg a lábamon. Fájni ugyan nem fáj (csak ha megnyomkodom a lábfejem, de ezt valahogy meg tudom állni, hogy ne tegyem), viszont egyetlen egy cipő jön már fel csak a lábamra, így a többi a cipős szekrényben várja sorsa jobbra fordulását.

Képet nem szeretnék mutatni a jelenségről, mert páran átértékelnék a gyermekvállalási szándékukat (naná, hogy lefényképeztettem a férjemmel), de elég róla annyi: Shrek elbújhat a virgácsaival az enyémek mellett, sőt, egyik nap még azt is megállapítottam, hogy lehet, az egyik ujjamat el kellene távolítani, hogy a többi kényelmesen elférjen. Persze, nem volt semmilyen öncsonkítás, minden a helyén maradt, mégis várom már nagyon, hogy visszanyerjék eredeti alakjukat az amúgy sem kisméretű lábaim.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dettis.blog.hu/api/trackback/id/tr16913768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritus74 2009.02.17. 10:13:17

hello, milyen ez a cipő, Detti?????????
Nem látom róla a képet!!!!!!!!!!

Dettis 2009.02.17. 10:35:29

@Ritus74: kép nem lesz, de íme a cipő leírása: egy Decathlonban vásárolt, túracipőnek titulált, általam mindenhova viselős, iszonyú kényelmes lábbeli, mindenkinek ajánlani tudom, akinek magas és széles a lábfeje :-)
süti beállítások módosítása